top of page

Aktive byhaver

Vi vil give borgere mulighed for at dyrke grønt lokalt samt skabe et fællesskab borgerne imellem.

I Klimafokus Vejle vil vi gerne være med til at der bliver dyrket grøntsager og frugt i og omkring byen. Det vil give borgere mulighed for at dyrke grønt lokalt samt give et fællesskab borgerne imellem.

 

Baggrunden for at oprette byhaver er, at det vil være med til at nedbringe CO2 udledningen. Desuden vil det give byboere mulighed for at blive mere vidende inden for dyrkning af frugt/grønt samt skabe nogle meningsfulde fællesskaber.

 

Der er en udfordring ift. arbejdet med byhaver, at vi har brug for nogle gode mennesker, der vil arbejde med emnet, har idéer eller igangsætte nogle konkrete projekter. Vi har nogle idéer om at man kan snakke med boligforeninger, offentlige institutioner, grundejerforeninger m.fl. Man kunne også forestille sig, at man kunne tage kontakt til en gartner/avler af grønt ift. samarbejde og/eller virksomhedsbesøg/foredrag.

Alle er velkommen, og skulle der være en ildsjæl ift. arbejdet med byhaver vil vedkommende kunne få stor indflydelse på projekter inden for området ”Aktive byhaver”!

 

Pt. er det Bo Dalsgaard Jørgensen, der på vegne af Klimafokus Vejle er kontaktperson på ”Aktive byhaver”. Hvis du er interesseret i at høre nærmere eller deltage, er du velkommen til at kontakte Bo på bdj.vejle@gmail.com.

Støtte

Verdensmaal-ikon-11.png

Det sker

Vi tager kontakt til boligforeninger, offentlige institutioner, grundejerforeninger og evt en gartner samt virksomhedsbesøg.,

Kontakt
Bo: bdj.vejle@gmail.com. 

Medieomtale

Hvem står bag

bottom of page